Kaynaşlı Belediye Başkanı Şahin: Bir bayan şarkıcıyı getirmeleri Düzcespor'a ve Düzceli'ye yakışmaz

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Düzcespor'un şampiyonluk kutlamasında kadın sanatçının sahne alacak olmasına "Kutlama için bir bayan şarkıcıyı getirmeleri yakışmaz" diyerek tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın üniformalarının İslam'a uygun olmadığını savunup sporcuların kendilerini 'teşhir ettiğini' söyleyen ve tepki çeken paylaşımı sonrasında MHP'den ihraç edilen Düzce'nin Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, bu kez de Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarına getirilen kadın sanatçıdan 'rahatsız' oldu.

'DÜZCE MUHAFAZAKÂR BİR YERDİR'

Birol Şahin bu kez, futbolda ikinci lige yükselen Düzcespor'un düzenleyeceği şampiyonluk kutlamasında bir kadın sanatçının sahne almasına tepki gösterdi.

Birol Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Düzcespor'un şampiyon olmasından dolayı çok mutlu olduk, sevindik, tebrik ettik. Ancak, cumartesi günü kutlama için bir bayan şarkıcıyı getirmeleri Düzcespor'a ve Düzceli'ye yakışmaz! Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlayalım ama, sınırları aşmadan!!!" diye yazdı. (HABER MERKEZİ)