Kayıp üniversite öğrencisi boş arazide ölü bulundu

Sakarya'da hakkında kayıp ihbarı yapılan üniversite öğrencisi Bekir Türker'in boş arazide cansız bedeni bulundu. Polis cinayet şüphelisi olarak bir kişiyi gözaltına aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi olup, Adapazarı ilçesindeki Uzunoğlu İşhanı Mescidi'nde vekil imam hatiplik yapan 20 yaşındaki Bekir Türker'den haber alamayan arkadaşları polise başvurdu.

DHA'nın haberine göre Türker'in cep telefonu da Kuzey Terminal bölgesinde bulundu. Çalışma başlatan polis, Türker'in bu sabah Dağdibi Mahallesi'ndeki boş arazide cansız bedenine ulaştı.

Darp izine rastlanılan Bekir Türker’in yapılan otopsisinde tabanca ile başından vurulduğu ortaya çıktı. Soruşturma başlatan polis, cinayet şüphelisi olarak Türker'in bir miktar para karşılığı otomobilini kiraladığı E.Ö'yü (17) gözaltına aldı. Araştırmada Türker'in otomobilini geri aldıktan kısa süre sonra motor arızası yaptığını belirterek, 200 bin lira tutarındaki masrafı E.Ö.'den ödemesini istedi. Bunun üzerine ikilinin buluştuğu ve çıkan tartışmada E.Ö'nün tabanca ile Türker'i öldürdüğü öne sürüldü.  

Otopsi sonrası Türker'in cenazesi, memleketi Uşak'a gönderilecek. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Sakarya kayıp cinayet