Kayıp mühendisin cesedi falezlerde bulundu

Bilgisayar mühendisi Çağrı Sertaç Kesici'den 18 gündür haber alınamıyordu. Antalya'daki falezlerde cesedi bulundu.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'nın Şirinyalı Mahallesi'ndeki falezlerde bulunan İnciraltı Plajı'ndaki kayalıklarda önceki gün bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Ekipler, büyük çaba sarf ederek kayalıklara çıktı. Yapılan kontrollerde bu kişinin öldüğü belirlendi.

Deniz polisi tarafından bota alınan erkek cesedi, yat limanında bulanan Deniz Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yapılan ilk incelemede ölen kişinin, 10 Mayıs günü evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Akdeniz Üniversitesi'nde görevli bilgisayar mühendisi Çağrı Sertaç Kesici olabileceği değerlendirildi. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

REKTÖR DUYURDU

Çağrı Sertaç Kesici'nin yakınları dün  cenazenin teşhisi için Adli Tıp Kurumu Morguna geldi ve cesedin Kesici'ye ait olduğunu teşhis etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, sosyal medya hesabından, "Bir süredir kendisinden haber alınamayan üniversitemizin emektar çalışanlarından bilgisayar mühendisi Çağrı Sertaç Kesici'nin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve mesai arkadaşlarımıza sabır diliyorum" açıklamasını yaptı. (ANTALYA-DHA)