Kayıp model toplu mezarda bulundu

Meksika'da 19 Ağustos'ta kaçırılan model Yessenia Estefania Alvarado'nun cesedi atıldığı bir toplu mezarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meksika'da Ağustos ayından bu yana kayıp olan 24 yaşındaki model Yessenia Estefania Alvarado’nun bir toplu mezarda bulundu. Yessenia’nın cinsel saldırıya uğradıktan sonra öldürüldüğü anlaşıldı.
19 Ağustos günü sokak ortasında 4 kişi tarafından bir kamyonetle kaçırılan genç model Yessenia Estefania Alvarado'nun fidye için kaçırıldığı düşünülüyordu. Ancak aradan geçen süre boyunca bir çocuk annesi kadının aile üyelerine herhangi bir fidye talebi gelmedi.

Aradan geçen sürede aile üyeleri sosyal medya aracılığıyla kardeşlerini bulabilmek için harekete geçti. Yessenia’nın ağabeyi Juan Carlos Alvarado Rivera, sosyal medya paylaşım sitelerinden çağrıda bulunarak insanlardan yardım istedi. Juan Carlos, “Geri döneceksin kardeşim, sen çok iyi bir kadınsın, kimseyle uğraşma, süper bir annesin, geri döneceksin” diye yazdı.

TOPLU MEZARDA BULUNDU

Ancak bir süre sonra polise gelen isimsiz bir ihbarla Yessenia, içerisinde 6 kişi bulunan bir toplu mezarda bulundu. Üzerinde kaçırıldığı gün giydiği kıyafetler bulunan Yessenia’nın ilk teşhisinin ardından yapılan DNA incelemesi de kimliğini doğruladı.

Ön adli tıp raporuna göre Yessenia’nın önce cinsel saldırıya uğradığı, ardından da öldürüldüğü ifade edilirken, kesin ölüm nedeni tam adli tıp raporuyla ortaya çıkacak. Bulunan altı cesedin üçünün kadın, ikisinin erkek olduğu belirtilirken polis son cesedin cinsiyetini açıklamadı. (HABER MERKEZİ)