Kayıp balıkçının cesedi timsahın içinden çıktı

Avustralya'da balık tutarken kaybolan Kevin Darmody'nin cesedi günler sonra bir timsahın midesinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avustralya’da arkadaşları ile balık tutarken kaybolan Kevin Darmody'nin cesedinin parçaları bir timsahın midesinde bulundu.

En son 29 Nisan Cumartesi günü tuzlu su timsahlarının yoğun yaşadığı Queensland bölgesinin kuzeyindeki bir alanda balık tutarken görülen Darmody için bölgede başlatılan arama çalışmaları iki gün sürdü. Polisin bu sırada öldürdüğü iki büyük timsahtan birinin midesinde ise insan parçaları bulundu.

'BİR SES DUYDUM, GELDİĞİMDE SADECE EŞYALARI VARDI'

Olay sırasında Darmody’nin yanında olan balıkçı arkadaşı John Peiti, yalnızca bir bağırış ve suya düşme sesi duyduğunu anlattı. Peiti, “Koşarak geldim ama etrafta ondan eser yoktu. Yalnızca su kıyısındaki eşyaları vardı” dedi.

Darmody'nin kaybolmasının ardında arama çalışmalarının yoğunlaştığı bölgedeki 4,1 ve 2,8 metre uzunluğundaki iki yetişkin timsah vurularak öldürüldü. Kevin Darmody’nin vücut parçaları yalnızca bir timsahın midesinden çıktı. Ancak, yaban hayatı uzmanları, Darmody’nin bu iki hayvan tarafından birlikte öldürdüğünü düşünüyor.

65 yaşındaki Darmody’nin tecrübeli bir balıkçı olduğu ifade edilirken, Darmody’nin ölümü, 1985’ten bu yana kayıtlara geçen 13’ncü olay oldu. (BBC Türkçe)