Kavuncu: Siz biz hiç duymayız, kapı arkasından el sıkışılır, vitrinde kavgalar edilir

Siyasetin kutuplaştığını söyleyen Buğra Kavuncu “İki partiden birisi yarın yenildiği zaman Türkiye tek partili bir yapıya gider. Çünkü iki partinin tahakkümü altında olan yerde oyun oynanır” dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Buğra Kavuncu, partisinin ilçe belediye başkan adayı İsmail İp ile Çatalca Ulusal Egemenlik Parkı'nda seçmenlerle görüştü.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, burada basın mensuplarına da açıklamalarda bulunan Buğra Kavuncu, eleştirinin iltifattan daha kıymetli olduğunu söyledi. İltifat ve övgünün kişiye yanlışını göstermeyeceğini dile getiren Kavuncu, eleştirinin çok daha kıymetli olduğunu belirtti.

'TÜRKİYE'NİN GENÇ, DİNAMİK BİR HAREKETE İHTİYACI VAR'

İYİ Partinin müstakil biçimde siyasi hayatına devam edeceğini ifade eden Kavuncu, "Türkiye'nin genç, dinamik, ülkeyi yeni 10 yıllara taşıyacak bir kadroya, harekete ihtiyacı var. Onun için de biz fikrimiz hür, vicdanımız hür bir şekilde siyasi hayatımıza devam etme kararı aldık. O kapsamda da 81 ilde ve 1000'e yakın ilçe ve belediyede, Çatalca'da İsmail Başkan, Büyükşehir'de de ben Buğra Kavuncu olarak iddia ortaya koyuyoruz, kendimizi anlatıyoruz. Takdir yüce Türk milletinin, 31 Mart'ta hep beraber neticeyi göreceğiz" diye konuştu.

'İKİ PARTİNİN TAHAKKÜMÜ ALTINDA OLAN YERDE OYUN OYNANIR'

Kavuncu, Türkiye'deki mevcut siyasi ortamının "iki kutuplu" olduğunu öne sürerek "İki partiden birisi yarın bir gün yenildiği zaman Türkiye tek partili bir yapıya gider. Çünkü iki partinin tahakkümü altında olan bir yerde oyun oynanır. Siz, biz hiç duymayız, kapı arkasından el sıkışılır, vitrinde kavgalar edilir. Bunlar oluyor demiyorum ama olma ihtimali vardır. Bizim gibi farklı duruşu olan, bambaşka vizyon getiren siyasi partilere Türkiye'nin şiddetle ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından Atatürk Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden Kavuncu, daha sonra semt pazarında halkın öneri ve şikayetlerini dinledi.

(HABER MERKEZİ)