Kavgada kopan kulağını martı kapmıştı: Saldırgan da kayıplara karıştı

Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek, kavga ettiği Eyüp Çelik'in kulağını ısırarak kopardı. Kulak parçasını bir martı kaptı. Hakkında yakalama kararı olan Seyrek duruşmaya katılmadı. Dava ertelendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Büyükada'da, Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek kavga ettiği Eyüp Çelik'in kulağını ısırarak kopardı. Yere düşen kulak parçasını ise bir martı kaptı. Olay, 29 Temmuz 2016 yılında Büyükada'da iskelede yaşandı. İddiaya göre yanındaki kadına şiddet uygulayan Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek'e, olaya tanık olan Eyüp Çelik engel olmaya çalıştı. Taraflar arasında yaşanan kavga sırasında Seyrek, Çelik'in kulağını ısırarak kopardı. Seyrek'in birkaç metre ileriye tükürdüğü kulağı ise bir martı kaptı. Çelik'in kulağının bir kısmının kopması ile kalıcı hasar ve görünüm bozukluğu oluştu. Tarafların birbirinden şikayetçi olmasıyla mahkeme süreci başladı. Davanın bugün Adalar Adliyesinde celsesi görüldü. Dava ileri bir tarihe ertelendi.

'EN AĞIR CEZAYI ALSIN'

Eyüp Çelik duruşmaya girmeden önce “Adalete güveniyorum. Umarım şahsa gereken ceza verilecek. En ağır ceza neyse onu alsın" diye konuştu.

'BU OLAYDAN SONRA MÜVEKKİLİMİZ ENGELLİ DURUMUNDADIR'

Kadın Haklarını Koruma Derneği Başkanı Avukat Hilal Öztürk ise, “Kadın Haklarını Koruma Derneği yöneticileri olarak Eyüp Çelik'in müdafii olarak bugün duruşmaya dahil olduk. Karşı taraf hakkındaki yakalama kararı devam ediyor. Şu an Almanya'da olduğu iddia ediliyor. Alman mahkemelerinden yakalamaya ilişkin gerekli yazışmalar yapıldı. Karşı tarafın avukatından ek savunma istendi. Ağırlaştırılmış neden var ortada müvekkilimiz bu olaydan sonra engelli durumdadır. Müvekkilimizin saldırıya uğrayan bir kadını korumak için yaptığı bu fedakarlık, gösterdiği bu erdemli davranış aslında bütün vatandaşlara örnek. Maddi ve manevi tazminat da açılacak. Davadan örnek bir karar çıkmasını bekliyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler Büyükada Kulak Martı