Kastamonu Belediye Başkanı Vidinlioğlu: Bugün yediğiniz hurmalar da önünüze üç gün sonra gelir

Kastamonu Belediye Başkanı Vidinlioğlu, “Beni asıl üzen, FETÖ’den soruşturma geçirenlerle birlikte hareket eden bazı siyaset erbabı. Bugün yediğiniz hurmalar da önünüze üç gün sonra gelir” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kastamonu Belediye Meclisi toplandı. Belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan toplantıda kendisine yönelik eleştirilere yanıt veren MHP'li Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, “Son üç-üç buçuk aydır; belediye çalışmalarına muhalif hem sosyal medyadan, hem de basından paylaşımlar görüyorum. Tabi bunda çok fazla iyi niyet aramak mümkün değil. Bu sanki bir yerlerden düğmeye basılmış gibi birdenbire başladı. Özellikle Kastamonu FETÖ’nün en çok güçlü olduğu yerlerden bir tanesiydi. Öyle zannediyorum ki yine bir kıpırdanma başladı” ifadelerini kullandı.

“Beni asıl üzen şey, FETÖ’den soruşturma geçirmiş insanlarla birlikte hareket eden bazı siyaset erbabı, aslında erbabı da dememek lazım esnafı demek lazım” diyen Vidinlioğlu şöyle devam etti:

HERKES AYAĞINI DENK ALSIN: Ben buradan uyarı vazifemi yapayım. Bıldır (geçen yıl) yediğiniz hurmaların akıbeti bugünlerde meydana çıkar ama bugün yediğiniz hurmalar da önünüze üç gün sonra gelir. Bu konuda, bu dirsek temasında olanlara sesleniyorum. Akıllarını başlarına alsınlar, altında kalırlar. Bunu bilip sessiz kalanlar da bunun altında kalırlar. Bundan sonrası için herkes ayağını denk alsın.

KİMİN DERDİ NE YÜRÜYÜŞÜNDEN BİLİYORUM: Ben hiç kimsenin kalbini kırmadan iki buçuk yıldır, üç yıldır seçim dönemini de işin içine sokarsak aktif siyasetin içindeyim. Hiç kimse ile çok fazla kavga gürültü etmedik. Siyasetin cilveleri, ara ara birbirimize laf söylediklerimiz oldu ama onun için zannedilmesin ki ben siyasette çok yeni olduğum için bazı şeyleri fark etmiyorum. Ben kimin derdi ne yürüyüşünden biliyorum.

FETÖ'YE VE ARTIKLARINA KASTAMONU'DA EKMEK YOK: Buradan tekraren söylüyorum. FETÖ’den soruşturma geçirenlerle dirsek temasına geçip belediye aleyhine yapılan, şahsım aleyhine yapılan yayınlara ön ayak olanlar ayağınızı denk alın, bunun altında kalırsınız. Bunu bilip de göz yumanlar siz de altında kalırsınız. Burası belediye meclisi, ben de belediye başkanıyım. Bu konuda belediye meclisinde parti telaffuz etmek çok doğru değil ama bu konuda en erken tavır gösterenlerden bir tanesidir MHP. Ne FETÖ’ye ne de FETÖ’nün artıklarına Kastamonu’da ekmek yok. Herkes ayağını denk alsın. Herhalde mesajım gerekli yerlere gitmiştir. Bundan sonrasında da sıkı takipte olduğumun bilinmesini isterim. (ANKA)