Kasımpaşa'da denize düşen kurbanlık dana Balat'a yüzdü

Kasımpaşa'da kamyonetten indirildiği sırada sahibinin elinden kurtulan kurbanlık dana Haliç'te denize düştü. Kurbanlık danayı, deniz polisleri ve çevredekiler kurtararak kıyıya çıkardı.  

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Okmeydanı'nda kurbanlık pazarından alınan büyükbaş hayvan Kasımpaşa'da sahipleri tarafından kamyonetten indirildiği sırada kaçmaya başladı. Saat 14.00 sıralarında yaşanan olayda sahiplerinin kovaladığı kurbanlık, Haliç'te denize düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen deniz polisleri, kurbanlık danayı kurtarmak için çalışma başlattı. Kurbanlık dana ekiplerin çalışması sonucu çevredekilerin de yardımıyla Balat'ta kıyıya çıkarıldı. Kurbanlık dana daha sonra sahipleri tarafından kıyıdaki boş araziye çekilerek, kesilmeye götürüldü. O anlar cep telefonu görüntülerine de yansıdı.

'MEZARLIĞIN ORADAN DENİZE ATLADI'

DHA'ya olayı anlatan kurbanlık dana sahiplerinden Mahmut Altun, "Okçular teknesinin oradan kaçtı. Kamyonetten indirirken atladı. Mezarlığın oradan denize atladı. Buraya kadar yüzdü. Boğulmadı hayvan. Arkadaşımız polis ekiplerine haber verdi. Deniz polisi takip etti. Burada yardımcı oldu. Kıyıya çıkardılar. Bizim gençlerimiz de arkasından koştu. Biz kurbanı Anadolu Gençlik Derneği (AGD) adına kesiyoruz. Onlara yardım  ediyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler dana kasımpaşa balat