Karşıyaka Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi'nde nisanda 16 atölye

Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, nisan ayında 16 atölyeden oluşan programla hem çocuk ve gençleri hem de yetişkinleri usta şeflerle buluşturuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent. A.Ş. bünyesinde geçen yıl hizmete açılan ve Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün eğitim danışmanlığında faaliyetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen atölyeler yoğun ilgi görüyor. Ahmet Taner Kışlalı Parkı Gondol Kafe yanında bulunan hem çocuk ve gençleri hem de yetişkinleri usta şeflerle buluşturan Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, Nisan ayına da toplam 16 atölyeden oluşan dopdolu bir programla başlangıç yaptı.

Ayın programı; 17 yaş üzeri yetişkinler için 14 Nisan’da sushi, 16 Nisan’da ekmek, 17 Nisan’da Şef Selin Güloğlu ile İspanyol mutfağı, 25 Nisan’da Yunan mutfağı ve taze makarna ile her hafta farklı ürünler üzerine unlu mamüller atölyeleri ile devam edecek. Ayrıca, 14 Nisan’da çocuk sushi, 28 Nisan’da da çocuk magnolia atölyeleri gerçekleştirilecek.