Karşıya geçen ördeklere yardım etmek için aracından indi, hayatını kaybetti

ABD'nin California eyaletinde bir ördek ailesinin karşıdan karşıya geçmesine yardım etmek için aracından inen Casey Rivara, başka bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de bir sürücü, bir ördek ailesinin karşıdan karşıya geçmesine yardımcı olmaya çalışırken başka bir aracın kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ABC News haber sitesinin aktardığına göre, 41 yaşındaki Casey Rivara, California'nın Rocklin ilçesinde aracıyla yolda giderken bir grup ördeğin trafiğin aktığı yolda karşıdan karşıya geçemediğini gördü. Rivara, bunun üzerine ördek ailesine yardım etmek için aracından indi. Fakat başka bir sürücünün çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Konuya ilişkin açıklama yapan Rocklin Polis Müdürlüğü, Rivara'nın Park Drive ve Stanford Ranch Bulvarı kavşağında aracını park ettiğini, bu esnada karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir ördek ailesini gördüğünü, aracından inip ördeklere yardım etmeye çalışırken ise Stanford Ranch Bulvarı üzerinden doğuya doğru giden genç bir sürücünün Rivara'ya çarptığını aktardı. Polis, Rivara'nın olay yerinde yaşamını yitirdiği bilgisini paylaştı. Diğer aracın sürücüsü tutuklanmazken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

'İKİSİNİN DE HAYATI MAHVOLDU'

Olayın ardından Kaza Soruşturma Ekibi olay yerine gönderildi. Kazanın yaşandığı kavşak yaklaşık 6 saat boyunca trafiğe kapatılırken, olayın yaşandığı bölgede yaşayan Diane Myerson, KXTV'ye yaptığı açıklamada, "İkisinin de hayatı mahvoldu; hem onun hem de ona çarpan kişinin. Bence bu korkunç" ifadelerini kullandı. Myerson, "Bence güzel bir şey yapıyordu ama sonunda hayatını kaybetti. Hiç kimse bir hayvana ya da insana yardım etmek için dışarı çıktığında öleceğini düşünmez" dedi. (DIŞ HABERLER)