Karantinada çekilen Malcolm&Marie’den ilk fragman yayınlandı

Korona virüsü salgını sırasında çekilen Malcolm&Marie filminden ilk fragman yayınlandı. Filmin 5 Şubat’ta Netflix üzerinden izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü salgını sırasında hazırlanan, John David Washington ile Zendaya’nın başrollerinde yer aldığı Netflix yapımı dram, romantik filmi Malcolm&Marie‘den ilk fragman yayınlandı. Film, bir film galasından dönen film yapımcısı Malcolm ve kız arkadaşı Marie’nin hikâyesini anlatacak. 

Malcolm & Marie'nin yönetmen koltuğunda HBO dizisi Euphoria‘nın senaristi, yapımcısı ve yönetmeni olan Sam Levinson oturuyor. Filmin yapımcılığını ise Little Lamb Productions’u temsilen Kevin Turen ile Ashley Levinson üstlendi. 

Netflix, Toronto Uluslararası Film Festivali’nin sanal olarak gerçekleştiği sırada filmi 30 milyon dolara satın aldı. Filmin yönetmeni Levinson, filmin Netflix’e satışı için, “Birçoğu benim Euphoria’dan ailem olan bu oyuncu kadrosuna ve ekibe, alışık olmadığımız bu zamanlarda bir araya geldikleri için çok minnettarım. Bu filmi birlikte yapabildiğimiz için kendimizi ayrıcalıklı hissettik ve bunu büyük bir sevgiyle yaptık. Dünyanın her yerinden izleyicilere ulaşan hikayelerini anlatma özgürlüğü sunan Netflix ile anlaştığımız için hepimiz heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

Filmin 5 Şubat’ta Netflix üzerinden izleyicilerle buluşması bekleniyor.