Karamollaoğlu'nu kızdıran soru: İktidarınızda sporcular mayo giyebilecek mi?

SAADET lideri Temel Karamollağlu, TELE 1'de katıldığı programda kadın sporcuların mayo giymesiyle ilgili soruya tepki gösterdi: "Bunlar devam eder de, Türkiye bununla dünyaya nam salacaksa, Türkiye bugünkü halinden kurtulamaz. Türkiye’nin meselelerini getirip dar bir alana sokmayın ya."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Tele 1'de katıldığı 'Zamanın Ruhu' programında gündemi değerlendirdi. Sunucu Cüneyt Akman, Avrupa Şampiyonu olan Kadın Ritmik Cimnastik Grup Milli Takımı'nın görüntülerini ekrana getirdikten sonra "Mayolu bir şekilde genç kızlarımız akrobatik hareketler yapıyorlar. Sizin iktidarınızda bizim genç kızlarımız bu kıyafetle yarışmalara katılabilirler mi?" diye sordu.

Soruya tepki gösteren Temel Karamollaoğlu şöyle dedi: "Bunlar devam eder de... Türkiye bununla dünyaya nam salacaksa, Türkiye bugünkü halinden kurtulamaz. Türkiye’nin meselelerini getirip dar bir alana sokmayın ya. Kusura bakmayın ama bunu siz yapıyorsunuz... Biz burada AK Parti'yi tenkit ediyoruz yeri geldiği zaman. Ama biraz da AK Parti'nin karşısına makul meselelerle çıkın Allah rızası için. Bunlarla Türkiye uçacak. Ben başarısız demiyorum. Ama bununla Türkiye'nin problemi mi çözülecek Allah aşkına. Şu anda biz bunu mu konuşmalıydık? Türkiye bundan dolayı dünyada öne geçtik, biz de 1 numaralı ülke olduk... Yapmayın Allah rızası için. Türkiye'nin meselelerini bizim gibi insanlarla konuştuğunuz zaman dar bir alan hapsetmeyin." (HABER MERKEZİ)