Karamollaoğlu'ndan vekillere 'öğüt', parti teşkilatlarına çağrı

SAADET lideri Karamollaoğlu, vekillerden Şeyh Edebali'nin "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" sözünü rehber edinmelerini istedi. Parti teşkilatlarına de seslenen Karamollaoğlu "Buyrun başlıyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TBMM'de yeni dönem milletvekilleri yemin ederek göreve başladı. Seçime CHP listelerinden giren Saadet Partisi (SAADET), Meclis'te 10 milletvekiliyle yer alıyor.

Twitter hesabından partisinin milletvekillerinin fotoğrafını paylaşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Uzun bir aranın ardından, yeni dönemde TBMM’de sorumluluk üstlendik. Partimizi ve Milli Görüşü temsil edecek milletvekili arkadaşlarımıza bu ulvi görevlerinde üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"İnanıyorum ki milletvekillerimiz, 'ahlak ve adalet' üzerine inşa edilmiş bir geleceğin en önemli mimarlarından olacaktır" diyen Karamollaoğlu, vekillerin Şeyh Edebali'nin sözünü "rehber" edinmesini istedi ve şöyle devam etti:

"Şeyh Edebali’nin şu sözlerini, her daim kendilerine rehber edinmelerini istiyorum: 'Ey oğul, sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz. Şunu da unutma; insanı yaşat ki devlet yaşasın. Ey oğul, işin ağır, işin çetin, gücün kula bağlı. Allah yardımcın olsun.' Tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza sesleniyorum: 'Yaşanabilir bir Türkiye', 'Yeniden büyük Türkiye', 'Yeni bir Dünya' için; BUYURUN, BAŞLIYORUZ!" (HABER MERKEZİ)