Karamollaoğlu: Madımak da Başbağlar da Roboski de bizim acımızdır!

Roboski katliamıyla ilgili mesaj yayınlayan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu "Herkes bilsin ki; Madımak da bizim acımızdır, Başbağlar da bizim acımızdır, Roboski de bizim acımızdır!" ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 9 yıl önce Şırnak Uludere'ye bağlı Roboski köyünde 19'u çocuk 34 kişinin savaş uçakları tarafından bombalanarak öldürüldüğü katliamla ilgili mesaj yayınladı.

Karamollaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yakın tarihimizin acı hadiselerinden olan Roboski Katliamı’nın üzerinden 9 yıl geçmesine rağmen hâlâ tüm yönleriyle aydınlatılamamış olması üzüntü vericidir” dedi. Karamollaoğlu şunları yazdı: “Artık bu ülkede acılar üzerinden siyaset yapılmamalı; acılar ayrılığa vesile yapılmamalı ve acı üzerinden asla yarışma havasına girilmemelidir. Herkes bilsin ki; Madımak da bizim acımızdır, Başbağlar da bizim acımızdır, Roboski de bizim acımızdır! Biz, evlatlarını, eşlerini ve kardeşlerini kaybeden tüm vatandaşlarımızın acısını ayrım yapmaksızın paylaşır, yüreğimizde hissederiz." (DUVAR)