Kanat Atkaya, Hürriyet’ten ayrıldı

Kanat Atkaya Hürriyet'ten ayrıldığını açıkladı. Gazete yönetimi ile anlaşmalı olarak ayrıldıklarını belirten Atkaya, "Girerken hiç bu kadar uzun süre kalacağımı düşünmemiştim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanat Atkaya, Demirören Medya Grubu'nun gazetesi Hürriyet'ten ayrıldığını açıkladı. Gazete yönetimi ile anlaşmalı olarak ayrıldıklarını belirten Atkaya, "Girerken hiç bu kadar uzun süre kalacağımı düşünmemiştim" dedi.

Medyatava’ya konuşan Atkaya, 30 yıldır yıldır gazetede çalıştığını belirterek, ilk birkaç hafta izin yapacağını, ocak ayı itibariyle de tamamen ayrılacağını belirtti. Atkaya, "Yeni yıla; yeni planlar, yeni hikâyelerle gireceğim" dedi.

KANAT ATKAYA KİMDİR?

Gazeteciliğe 1980'li yıllarda Hey dergisinde müzik yazıları yazarak başladı. Can Kozanoğlu ile birlikte NTV'de cuma geceleri Arka Sayfa programını sundu. Kabakulak adlı eseriyle tanındı.

Atkaya'nın; Topesto ve Riko'nun Maceraları, Köprüaltı ve Beyoğlu Hikâyeleri adlı yayınlanmış hikâye kitapları ve futbol, çizgi roman, müzik üzerine de yazılı eserleri vardır.