Kanal D spikeri Şevval Şirin'e Marmaray'da taciz

Şevval Şirin, Marmaray'da önce tacize uğradığını, tepki gösterince de tehdit edildiğini anlattı: "Gayet normal bir saatte bile bir kadın sokakta tek başına güvende olamayacak mı bu ülkede?"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanal D'de hafta sonu yayınlanan haber programı sunucusu Şevval Şirin, sosyal medya hesabından tacize uğradığını duyurdu. Suadiye'de Marmaray’ın önünde arkadaşını beklediğini ifade eden Kanal D haber muhabiri Şevval Şirin, o sırada yanına gelen bir adamın tanışmaya çalıştığını belirtti.

Tepki gösterdiğini söyleyen Şirin, hem hakarete uğradığını hem de tehdit edildiğini anlattı. Şevval Şirin paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Suadiye’de Marmaray’ın orada arkadaşımı beklerken bir adam geldi yanıma, “sizi çok beğendim tanışalım mı” dedi, reddedip tepki gösterdim. ”Niye böyle yapıyorsun beğendim seni diyorum” dedi, tekrar reddedilince küfür etmeye başladı. “seni bulacağım” deyip tehditler savurdu. Şirin, "Gayet normal bir saatte bile bir kadın sokakta tek başına güvende olamayacak mı bu ülkede?" 

Şirin bir süre sonra Instagram hesabından da şu açıklamayı yaptı:

"Bu olayı Twitter'da yazdığımda böyle bir destekle karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim. Destekleyenler kadar yaşanan olaya rağmen beni suçlayan yüzlerce insan olması da bu ülkenin özeti. İstediğimiz saatte, istediğimiz yerde özgürce, korkusuzca olabileceğimiz günlere de kavuşuruz elbet." (HABER MERKEZİ)