Kanadalı annenin oğlunun velayeti için yaptığı kayıp planı gündem oldu

Kanada'da 48 yaşındaki bir kişinin oğlunun velayetini almak için kendisini nehirde kaybolmuş gibi gösterdiği, araştırmalar sonucunda ABD'ye kaçtığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanada'da 48 yaşındaki Dawn Marie Walker isimli bir kişi, 7 yaşındaki oğlunun velayetini almak için yaptığı planla gündemde.

İngiltere basınında çıkan haberlere göre, Dawn Marie Walker, Saskatoon yakınlarındaki bir nehir kıyısında kendisini ve oğlunu kaybolmuş göstermek için terk edilmiş bir kamyona "şüpheli" deliller yerleştirmekle suçlanıyor.

Araçta yapılan aramada, 48 yaşındaki kişinin "Arabayı park et", "Telefonu suya bırak", "En yakın sınırı bul" gibi kaybolma planlarını içeren notlarının da bulunduğu belirtiliyor. Bulunmaları için 10 bin dolarlık ödül konulan ancak ABD'nin Oregon eyaletine oğluyla birlikte kaçtığı tespit edilen kişiye "sahte bilgi vermek" suçlaması yöneltiliyor.  

Haberde, Portland'daki federal mahkemeye çıkarılan ve gözaltında kalmasına karar verilen Walker'ın kefalet talebinde bulunduğu, oğlunun ise babasıyla kaldığı ifade edildi. (DIŞ HABERLER)