'Kan Çiçekleri'nin 'Dilan'ı Yağmur Yüksel'den suç duyurusu

Oyuncu Yağmur Yüksel, kendisine yönelik yapılan ağır küfürlü ve hakaret içerikli paylaşımlarla ilgili suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Fotoğraf: Haber 7
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İkinci sezonu da ilgiyle izlenen "Kan Çiçekleri"nin 'Dilan'ı Yağmur Yüksel, kendisine yönelik yapılan ağır küfürlü paylaşımlar nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, avukatı Volkan Alkılıç aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunan Yüksel, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

 “Son zamanlarda şahsıma yönelik sadece basit şekilde hakaret olarak nitelendirilmeyecek söylem ve sözlere hayretle üzülerek şahit olmaktayım. Bu süreçte kalplerin ne kadar kötüleşebileceğini gördükçe yüzümü iyi kalplere ve sevenlerime çevirdiğimi bilmenizi isterim. Bununla beraber tüm bu hakaretlere karşı avukatın Volkan Alkılıç aracılığıyla Cumhuriyet Başsavcılığı ve mahkemelerimiz nezdinde hukuki girişimlerimizi başlattığımızı tüm bu yapılanların Türk yargıması nezdinde cezasız kalmayacağına inancımla kamuoyuna saygıyla sunarım….”

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)