Kadınları falakaya yatıran kişi: Fenomen olmak istiyordum

Kayseri'de para karşılığı anlaştığı kadınları falakaya yatıran Erkan T. "Videoları yayınlayıp sosyal medya fenomeni olmak istiyordum. Ancak görüntüleri uygunsuz olduğu için yükleyemedim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayseri'de para karşılığı anlaştığı maddi durumu kötü olan kadınları, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan Erkan T., gözaltındaki ifadesinde “Kadınlarla sosyal medya üzerinden tanışmıştım. Bu videoları çekerek internet fenomeni ve para kazanmak istiyordum. Ancak çektiğim görüntüler sosyal medyada uygunsuz görüldüğü için yüklenmedi” dedi. Erkan T. serbest bırakıldı.

Olay, Melikgazi ilçesi Mimsin Şirintepe Mahallesi'nde meydana geldi. Bir kargo şirketinde çalışan evli ve 2 çocuk babası Erkan T., maddi durumu iyi olmayan kadınları evine çağırarak, gözlerini uyku bandı, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdı ve o anları videoya kaydetti. Görüntülerde 'güzel,' 'çirkin' ayrımı yapan Ertan T. 'güzel' dediklerine 500 TL, 'çirkin' dediklerine 250 TL ödeme yaptı. Erkan T., daha sonra videoları yayınlamak için kadınlara iş teklifinde bulundu. N.K. isimli kadın videoları yayınlamak sitediğini öğrenince  Erkan T. hakkında suç duyurusunda bulundu. Erkan T. hakkında ‘müstehcenlik’ ve ‘cinsel taciz’ suçundan soruşturma başlatıldı.

ŞİKAYETÇİ OLMAYINCA SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan Erkan T. şikayetçi olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı. Erkan T’nin cep telefonuna ise el konuldu. Ekiplerin cep telefonu ile çekilen görüntüleri inceleyeceği öğrenildi. 

Erkan T’nin ifadesinde, "Ben 10 yıldır evliyim. Cep telefonu ile kayıt altına alınan görüntüler kadınların rızası ile çekildi. Kadınların isimlerini hatırlamıyorum. Kadınlarla sosyal medya üzerinden tanışmıştım. Bu görüntüler çekildiğinde evde kimse yoktu. Hiç kimseye zorla bir şey yapmadım. Görüntülerdeki kadınlara para verdim. Bu videoları çekerek internet fenomeni ve para kazanmak istiyordum. Ancak çektiğim görüntüler sosyal medyada uygunsuz görüldüğü için yüklenmedi. Sonrasında videolar telefonumda duruyordu. Bu olayda kadınların rızası olduğu için suç olabileceğini düşünmedim" dediği belirtildi. (DHA)