Tedavi görürken eski eşi tarafından bıçaklanan Naime Caylan öldü

Denizli'de boşandığı eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanan Naime Caylan, 10 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Katil zanlısı eski eş tutuklanırken, Naime Caylan Burdur'un Yeşilova ilçesinde toprağa verilecek.

Google Haberlere Abone ol

Ayhan Çimendağ

DENİZLİ - Böbrek yetmezliği nedeni ile diyaliz tedavisi görürken eski kocası tarafından bıçaklanan Naime Caylan (36) vefat etti. Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan diyaliz merkezinin önünde 19 Ağustos'ta meydana gelen olayda 11 yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı eski eşi Ali Rıza Katıdaş'ın bıçak darbeleri ile yaralanan Naime Caylan 10 gündür yaşam mücadelesi veriyordu.

Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ancak kurtarılamayan Caylan'ın cenazesi ağabeyi Hüseyin Caylan tarafından teslim alınarak, Burdur'un Yeşilova ilçesine götürüldü. Olayın hemen ardından gözaltına alınan Ali Rıza Katıdaş ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Denizli D Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Her hafta 3 kere diyaliz tedavisi gören Naime Caylan ile eski eşinin ailelerin karşı çıkması nedeniyle kaçarak evlendikleri öğrenildi. 7 yıl evli kalan ve 11 yıl önce boşanan çiftin kısa süre önce barıştıkları ve birlikte yaşamaya başladıkları öğrenildi.

ÖZRÜNÜ KABUL ETMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Edinilen bilgiye göre bir çocuk annesi olan Caylan, yeniden tartıştığı eski eşinin yanından ayrılarak Denizli'de yaşayan ağabeyinin yanına geldi. Tedavisine Denizli'de devam edilen kadın, olay günü yanında oğlu ile diyaliz servisine bindi. Servis aracından inerken karnından defalarca bıçaklanan Naime Caylan'ın eski eşinin geri dönmesi yönündeki talebini ret ettiği öğrenildi. Katil zanlısı eski koca savcılık ifadesinde Caylan'ı özrünü kabul etmediği için öldürdüğünü itiraf etti.