Duygu Delen'in annesi: Kızım intihar etmedi

Antep'te Mehmet Kaplan'ın evinden düşerek ölen Duygu Delen'in annesi Şenel Delen "Kızımın kesinlikle intihar ettiğini düşünmüyorum" dedi. Kaplan'ın kanında uyuşturucu tespit edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antep'te eski erkek arkadaşı Mehmet Kaplan'ın 4'üncü katındaki evinden düşerek ölen 17 yaşındaki Duygu Delen'in annesi Şenel Delen, kızının psikolojik bunalımı olmadığını söyledi ve Kaplan'ın çıkardığı taşkınlıkları anlattı.

Duygu Delen'in Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi'nde 13 Ağustos'ta 5 katlı apartmanın 4'üncü katından düşerek ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında Adli tıp incelemesi sonucu olay günü Mehmet Kaplan'ın kanında uyuşturucu çıktığı belirtildi. Avukat Önder Alkurt, bu durumun cinayet ihtimalini güçlendirdiğini söyledi.

Duygu Delen

AA'ya konuşan Duygu Delen'in annesi Şenel Delen kızının yaşamını yitirdiğini arkadaşından telefonuyla öğrendiğini belirtti. Duygu Delen ile Mehmet Kaplan'ın yaklaşık bir yıldır arkadaş olduklarını ve bunu Duygu'nun kendisine söylediğini ifade eden anne Delen, "Ramazan ayı içinde Duygu bana gelip Mehmet'ten ayrıldığını söyledi" dedi.

EVİN ÖNÜNDE VE ETÜT MERKEZİNDE TAŞKINLIK ÇIKARMIŞ

Anne Şenel Delen, aynı tarihlerde bir gece saat 02.00 sıralarında evin önünde bir bağırma ve araç sesi duyduğunu anlatarak, "Aşağıdaki şahıs kendisini çimlere atıyordu. Taşkınlık gösteren hareketler sergiliyordu, tüm mahalleyi rahatsız etmişti. Duygu bana bunları yapanın Mehmet olduğunu söyledi" diye belirtti. Kızından Mehmet Kaplan'ın telefon numarasını alarak aradığını aktaran anne Delen, "Konuşmamızda kendisine Duygu'nun onu bu şekilde tanıtmadığını, yaptığının yanlış olduğunu, kendisini rezil ettiğini, bir daha böyle şeyler yapmaması gerektiğini söyledim. Kendisi bana özür içerikli mesajlar gönderdi ancak ben cevap vermedim. Mehmet Kaplan, bu olayı Duygu'ya 'babasının öğrenmesi ve Duygu'yu onlara vermemiz ve onları evlendirmemiz için yaptığını' anlatmış. Bu olaydan 2 ay sonra Mehmet Kaplan, kızımın gittiği etüt merkezine arabasıyla gidip orada da taşkınlık çıkarmış" dedi.

Duygu'nun Mehmet Kaplan ile kıyafetleri nedeniyle tartışma yaşandığını kendisine anlattığını belirten anne Şenel Delen, "Kızım hayat dolu, neşeli, sevecen, dertlerini bana anlatabilen, sorunlarına dışarıda çözüm aramayan birisiydi. Mehmet Kaplan ile olan ilişkisi nedeniyle herhangi bir psikolojik bunalımı bulunmuyordu. Bu nedenle kızımın kesinlikle intihar etmiş olabileceğini düşünmüyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)