En şık gümüş kolye modelleri Mia Vento’da!

Google Haberlere Abone ol

Dönemin aksesuar trendlerini nitelikli malzeme ve el işçiliğiyle yeniden yorumlayan Mia Vento, kullanıcısını 925 ayar gümüşün kendine has ışıltısıyla buluşturmaya devam ediyor. Kaliteli gümüşü özel olarak üretilen parlak taşlar ve renkli kaplamalarla buluşturan marka, tarzını her detayda yansıtmak isteyen kadınların beğenisini topluyor. Malzemeyi mücevher yapımında kullanılan tekniklerle işleyerek aksesuar ışıltısını tene taşıyan markanın kolye tasarımları hem günlük hayata hem de gece kombinlerine şıklık katıyor. Geniş ürün yelpazesinde her tarza uygun parçalar bulabileceğiniz gümüş ustası Mia Vento’nun koleksiyonlarındaki göz alıcı gümüş kolye modellerini keşfetmeye hazır mısınız?

Gümüş kolyede tektaş etkisini yansıtın

.

Mia Vento aşkın sembolü tektaşı gümüş kolye modelleri ile bir araya getiriyor. Gümüş iskeleti saran beyaz altın kaplama ile parıltısı artırılan modelde en büyük ilgiyi merkezdeki zirkon taşlar topluyor. Özel üretim aşamalarından geçen ve yepyeni bir form kazanan zirkon taşı, tektaş seven kadınları yeni nesil pırlanta ışıltısıyla tanışmaya davet ediyor. Pırlanma montur işçilik ilkeleriyle elde işlenen gümüş kolye bembeyaz gelinliklerin, şık abiyelerin ve zarif gece kıyafetlerinin tamamlayıcısı olmaya hazır.

Renkli dünyalara kapınızı aralayın

.

Klasik gümüş takı çizgisini değiştirerek renkleri tasarımlarına dahil eden Mia Vento’da pastel tonlu kolye modellerine de rastlamak mümkün. Her biri ayrı minik bir kolye ucunu andıran renkli parçaları bir arayan getiren modeller en renkli ve en şık gümüş kolyeler arasında. Farklı tonlardaki taşları pembe altınla kaplanan gümüş halkalar ile saran tasarım tarzını hareketlendirmek isteyenlerin beğenisini topluyor. Günlük giyimi renklendirirken gece kıyafetlerinde fark yaratan renkli gümüş kolye modelleri kombinlerin enerjisini artırıyor.

Zarif ve güçlü tasarımlara yelken açın

.

Mia Vento farklı figürleri zarif çizgilerle yeniden yorumladığı gümüş kolye tasarımları ile kadınların içindeki gücü aksesuarlara yansıtıyor. Pembe altınla kaplanan ince melek figürünü değişen tonlardaki taşlarla buluşturan gümüş kolye, kullanıcısına kendini özel hissettiriyor. Modelin kanat çizgilerine işlenen farklı formlardaki taşlar parlaklıklarıyla dikkatleri çekiyor. Zıt renkler kullanılarak kontrast bir şıklık yakalanan model farkını ortaya koymak isteyen kadınları kendine çekiyor. Mia Vento’nun bu ince tasarımı kullanıcısının enerjisini yükselterek tarzını narin ve güçlü dokunuşlarla tamamlıyor.

Gün boyu yıldızınız parlasın!

.

Kombinlerini yıldızlı gecelerin ışığıyla süslemek isteyen kadınlara özel olarak üretilen Mia Vento parçaları, nitelikli gümüşün özgün enerjisini bedenlere taşıyor. Değişen boyutlardaki yıldızlarla hoş bir akış oluşturulan gümüş kolye modelleri yalnızca pırlanta montür mücevherlere uygulanabilen özel bir işçilik sürecinden geçiyor. Yıldız formlu iskeletin içinin parlak zirkon taşı dokunuşlarıyla doldurulduğu gümüş kolye hem gündüz kombinlerinin hem de gece kıyafetlerinin duruşunu besliyor. Boyu isteğe göre ayarlanabilen ışıltılı tasarım modern aksesuarlarını özgürce kullanmak isteyen kadınların gözdelerinden.

Gümüşe işlenen özgün formlarla kıyafetleriniz hareket kazansın

.

Bunun gibi tüm gümüş kolye modellerini ve fiyatlarını inceleyebilmek için bu bağlantıyı takip edin.

925 ayar nitelikli gümüşe farklı figürler işleyen Mia Vento, sıradanlıktan uzak ve yenilikçi gümüş kolye modelleriyle de dikkatleri çekiyor. İskeleti pembe altınla kaplanan tasarımın parlaklığını pırlanta kesim zirkon taşının ışığıyla artıran Mia Vento, tekdüze aksesuar modellerinden sıkılan kadınların değişiklik arayışına son veriyor. Anahtar figürünü kıvrımlı hatlar ve geniş kanatlar ile buluşturan gümüş kolye, benliğinin farklı yönlerini vurgulamak isteyen kadınların favorisi. Tasarımı saran parlak taşlar ışığıyla göz alırken kullanılan kontrast renkler de zıtlıkların uyumunu ortaya çıkarıyor.

Nitelikli materyali mücevher işçiliğiyle bir araya getiren Mia Vento, kullanıcısının bedenini şık ve zarif parçalarla sarmaya devam ediyor. Koleksiyonlarıyla her kadının yaşamına ışıltı katmayı amaçlayan Mia Vento, sizleri müşteri memnuniyetini ön plana koyduğu hizmet anlayışı ve uygun fiyatlı ürünleriyle tanışmaya davet ediyor.

İLANDIR.