Charlize Theron: Annemin babamı öldürmesinden utanmıyorum

Oscarlı oyuncu Charlize Theron 15 yaşındayken, annesi Gerda Moritz, kendilerine şiddet uygulayan babası Charles Theron'u öldürmüştü. Charlize Theron, "Bu olayı konuşmaktan hiç utanmıyorum. Annem bir tehdide son verdi" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD’de bağımsız radyo kanalı NPR’a konuşan Charlize Theron, annesi Gerda Moritz’in babasını vurarak öldürmesine dair hissettiklerini anlattı. ‘Çok hasta’ diye nitelediği babasının hayatı boyunca alkolik olduğunu belirten Theron, “Elbette o gece yaşananların hiç olmamasını dilerdim" dedi.

Ünlü oyuncu, olay gecesini şöyle anlattı, “(Babam) O kadar sarhoştu ki, eve bir silahla geldiğinde yürüyecek hali bile yoktu. Annemle birlikte benim odamda kapının arkasındaydık. Çünkü babam içeri girmek için zorluyordu. Biz de içeri girmesin diye ittiriyorduk. Bir adım geri çekildi ve kapıya üç el ateş etti. Kurşunlardan hiçbiri bize isabet etmedi ki bu bir mucizeydi. Annem kendini korumak için bu tehdide bir son verdi.”

Ailesinde yaşanan bu şiddeti pek çok insanla paylaştığını belirten Charlize Theron, “Bu konu hakkında konuşmaktan utanmıyorum, çünkü bu tür olayları ne kadar çok konuşursak yalnız olmadığımızı da o kadar çok fark ediyoruz” dedi.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Benoni şehrinde doğan Theron'un annesi Gerda Alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıydı. Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Charlize Theron 15 yaşında iken annesi babasını öldürdü. Gerda Theron, nefsi müdafaada bulunduğu tespit edilince ceza almadı. (Sputnik)