İrem Derici'den Kanal D'ye: Başıma bir şey gelirse sorumlusu çanak tutanlar

Şarkıcı İrem Derici, kendisini taciz eden kişiyle röportaj yapan Kanal D'ye tepki gösterdi. Şikayette bulunduğu kişinin evinin yakınlarına gelmesiyle ilgili paylaşım yapan Derici, "Ben 1 haftadır korkular içerisindeyim, can güvenliğim yok. Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır! Yazıklar olsun!!!” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı İrem Derici, evine zorla girmeye çalışan kişinin serbest bırakılması üzerine Twitter'dan tepki gösterdi. Derici, evinin önüne gelip mesaj atarak kendisini taciz eden kişiyle ilgili, “Ben 1 haftadır korkular içerisindeyim, can güvenliğim yok, bunu sağlamak için elimden geleni yapsam da atılan bir adım yok! Ben hakkımı tam olarak hangi platformda aramalıyım" ifadelerini kullandı.

Kanal D Ana Haber ise serbest bırakıldıktan sonra yine İrem Derici’nin evinin önüne giden Erol K. isimli kişiyle röportaj yaptı. Röportajı Derici’nin kırmızı elbiseli bir fotoğrafıyla ekranlara yansıtan Kanal D’ye tepki gösterildi. Olayla ilgili paylaşım yapan Derici, “Yani ne diyeyim lanet olsun! Adam salınıyor, o yetmiyor 2 saat önce tekrar evimin oralarda elini kolunu sallaya sallaya gezerken kendisine mikrofon uzatılıyor! Şaka mısınız ya! Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır! Yazıklar olsun!!!” dedi.

Derici, Kanal D'ye tepki göstererek, "Burası da İrem Derici’nin apartmanı diye apartmanı çekip ana haber bülteninde yayınlamak haneye tecavüz değildir de nedir????!!!!" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)