Emine Bulut'un ailesi AHBAP avukatlarına vekalet verdi

Haluk Levent, Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un ailesinin Ahbap avukatlarına vekalet verdiğini aktardı. Levent, "Davanın sıkı takipçisi olacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müzisyen Haluk Levent, eski eşi Fedai Varan'ın öldürdüğü Emine Bulut'un ailesinin AHBAP avukatlarına vekalet verdiğini duyurdu. Levent, davanın takipçisi olacaklarını ifade etti.

Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlk günden itibaren Aile Politikalar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte ailenin yanında olduk. Az önce #EmineBulut‘un babası ve kardeşleri Ahbap avukatlarına vekaletname verdiler! Davanın sıkı takipçisi olacağız. Ayrıca Bilge’nin artık yüzü gülüyor. O bizim kızımız" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Emine Bulut, eski eşi tarafından, kızının gözleri önünde vahşice öldürüldü. Bulut'un ölümü kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Çok sayıda siyasetçi, kadın hakları dernekleri, sanatçılar ve sporcular olaya tepki gösterdi. (HABER MERKEZİ)

Eski eşi, Emine Bulut'u çocuğunun yanında katlettiEski eşi, Emine Bulut'u çocuğunun yanında katletti

Sanatçılardan Emine Bulut cinayetine tepki: Kutsal olan aile değil insan yaşamıdırSanatçılardan Emine Bulut cinayetine tepki: Kutsal olan aile değil insan yaşamıdır

Emine Bulut cinayetine tepki yağıyorEmine Bulut cinayetine tepki yağıyor