Doğum yapan kadın boşanmak istediği eşinin saldırısında ağır yaralandı

Gaziantep'de doğum yapan kadın boşanmak istediği kocasının saldırısına uğradı. Kadın saldırıda ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

GAZİANTEP - Emine Bulut cinayetine yönelik tepkiler sürerken bir kadın da Gaziantep'de doğum yaptıktan kısa bir süre sonra saldırıya uğradı. Boşanma kararı aldığı kocasının bıçaklı saldırısına uğrayan Güldane Yırtıcı ağır yaralandı.

Gaziantep'de Dr. Ersin Arslan Hastanesi'nde doğum yapan Güldane Yırtıcı refakatçileri ile birlikte odasında dinlenirken, bir süre önce boşanma kararı aldığı Ahmet Yırtıcı geldi. Kadını kafasından bıçaklayan saldırgan gözaltına alındı. Başından ağır yaralanan kadın ise tedavi altına alındı.

Eşi tarafından bıçaklanan Güldane Yırtıcı'nın ablası olayı, "Kardeşim şiddetli geçimsizlik yüzünden 6 ay önce annemin evine geldi. Bu sırada zaten eşiyle görüşmüyordu ve boşanma davası açmıştı. Dün de hastanede öğleden sonra doğum yaptı. Biz de eşine haber verelim istedik. Önce eşi annesiyle birlikte geldi. Bu sırada sıkıntı çıkarmadan gittiler. Akşam 11 sıralarında tekrar geldiler. Bu sırada olaylar kargaşaya, bağrış çağrışa dönüştü. Eşi kardeşimi tehdit etmeye başladı. Eşi, 'benden boşanırsan seni öldürürüm' dedi. Biz bu sırada bunu sakinleştirmeye çalıştık ama şahıs daha da sinirlendi. Tam bu arada belindeki bıçağı çıkardı, bıçağı eliyle havadan kardeşimin göğsüne saplayacaktı. Ben bu esnada müdahale ettim. Ben tutmasaydım kardeşimi öldürecekti. Tutmama rağmen kardeşimi 7 yerinden bıçakladı. Kardeşimin 4 dişi kırıldı. Ben tutamadım artık, güvenlik görevlilerini çağırdım, polis çağırmalarını istedim. Bıçağı bırakmasını istedim. Bıçağı yere attı, ben bu adamı dışarı attım. Kardeşim ağır yaralandı. Şu an hayati tehlikesi devam ediyor" diye anlattı.