Taciz ettiği kadını darp etmişti: Görüntüler ortaya çıktı

Giresun'da takip ettiği Yeliz Unutkan'ın tepkisi göstermesi sonucu fiziki şiddet uygulayan Erhan Dura'nın olaya ilişkin görüntüleri ortaya çıktı. Dura, iyi hal indirimi de alarak 2 bin TL adli para cezasına çarptırılmıştı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Giresun’un Gazi Caddesi’nde takip ettiği Yeliz Unutkan’ı darp eden Erhan Dura’nın olay anına ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Birgün'ün haberine göre, bir arkadaşıyla birlikte eve gittikleri sırada sanığın ısrarlı takibine maruz bırakıldığını belirten Unutkan’ın yaklaşık bir yıldır verdiği mücadele sonucunda, sanık Duran hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararıyla iyi hal indirimi de alarak 2 bin TL adli para cezasına çarptırılmıştı.

NE OLMUŞTU? 

Geçen sene eve gittikleri sırada sanığın ısrarlı takibine maruz bırakılan Unutkan, yaklaşık bir yıl verdiği hukuk mücadelesi sonucunda, sanık Duran hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararıyla iyi hal indirimi de alarak 2 bin TL adli para cezasına çarptırılmıştı. Yeliz Unutkan, yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:

"Kendisini tanımıyordum. Evimize doğru yürürken takip etmeye başladılar. İki kız arkadaştık. Yürüdükten sonra her aradan çıkmaya başladılar. Sözlü herhangi bir girişimleri olmadı ama sürekli arabayı önümüze kırıyorlardı. Ben de dayanamayıp arabasına tekme attım. Ben tekme attıktan sonra arabayı kullanan Erhan Dura arabasından indi. ‘Sen kim oluyorsun da arabama tekme atıyorsun?’ dedi. ‘O zaman sen de beni takip etmeyeceksin. Arabanı önüme kıramazsın’ dedim. Ardından tokat attı, saçımdan tuttu ve kepenklere birkaç defa kafamı çarptı. Onun arkadaşı ve benim arkadaşım bizi ayırmaya çalıştı. Daha sonra polis geldi. Polis gelmeden önce hiç görmediğimiz bir arkadaşlarını getirip arabayı onun kullandığını söylediler. Fakat bu yalan olmasına rağmen kayda girmedi."