Belediyelerin Onur Haftası paylaşımları: Sevgi kazanacak

27'ncisi düzenlenecek İstanbul Onur Haftası yürüyüşü kapsamında CHP'li pek çok belediye Onur Haftası'nı kutlayan paylaşımlar yaptı. Belediyeler kutlama mesajlarını #İstanbulPride2019 etiketiyle paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Bu yıl 27'ncisi düzenlenecek İstanbul Onur Haftası yürüyüşü öncesinde Cumhuriyet Halk Parti’li pek çok belediye yayınladıkları mesajlarla Onur Haftası'nı kutladı. LGBTİ+ Onur Haftası kapsamında düzenlenecek Onur Yürüyüşü 30 Haziran Pazar günü saat 17:00'de Taksim'de yapılacak.

 

İstanbul Kadıköy ve Şişli belediyelerinin yanı sıra Muğla Datça Belediyesi, Eskişehir Odunpazarı ve Bursa Nilüfer Belediyesi de Onur Haftası kapsamında "sevgi kazanacak" paylaşımları yaptı.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi ile Aydın Germencik Belediyesi “Sevgi kazanacak”, Artvin Kemalpaşa Belediyesi “Eşitiz! Birlikte daha güçlüyüz. Nefret değil, sevgi kazanacak”, Muğla Fethiye Belediyesi “Karanlığa karşı, gökkuşağı!”, Artvin Borçka Belediyesi ve Rize Fındıklı Belediyesi “Nefret değil, sevgi kazanacak”, Muğla Datça Belediyesi “Nefrete inat, YAŞASIN HAYAT!”, Balıkesir Edremit “Bugün, yarın ve her zaman sevgi kazanacak!” mesajlarıyla Onur Haftasını kutladı.

Bursa Nilüfer Belediyesi Onur kutlamasını Turgut Uyar’ın bir şiiriyle paylaştı: “Aşkım da değişebilir gerçeklerim de / Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı / Yan gelmişim diz boyu sulara / Hepinize iyi niyetle gülümsüyorum. Eşit, adil bir kent, ülke ve dünya için diyoruz ki...”

Belediyeler kutlama mesajlarını #İstanbulPride2019 etiketiyle paylaştı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Onur Haftası'nı kutlayarak "Hür doğup, hür yaşayanlara selamla..." paylaşımını yaptı. (HABER MERKEZİ)