‘Kadın Emeği Festivali’ başlıyor

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Kadın Emeği Festivali’ Ankara’da, Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda 28-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Kadınların ürettikleri el emeği ürünlerini sergileyecekleri festivalde konserler de düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği 'Kadın Emeği Festivali' bu yıl üçüncü kez Ankaralılarla buluşuyor. Eşitlikçi bir toplumun geliştirilmesi, var olan eşitsizliklerin giderilmesi, kadın emeğinin görünür kılınması ve ürünlerin pazardaki yerini alabilmesi amaçlarını taşıyan festival, 28- 30 Haziran tarihleri arasında Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda gerçekleşecek.

8 FARKLI İSİM FESTİVALDE SAHNE ALACAK

Festival kapsamında yaklaşık 600 kadın, ahşap eşyalardan çantaya takılardan örgü bebeklere kadar kendi üretimlerini festivale katılanların beğenisine sunacak. Öte yandan festival kapsamında konserler de düzenlenecek.

Çankaya Belediyesi Kolej Otoparkı’ndan ücretsiz olarak kaldırılacak servis araçlarıyla festivale katılabilecek Ankaralıların dinleme fırsatı yakalayacağı isimler ve detaylı program ise şu şekilde:

28 Haziran Cuma

16.00- Ezgi Eyüboğlu

20.00 – Sertab Erener

29 Haziran Cumartesi

13.30 -Canan Anderson

16.30- İstanbul Girls Orkestra

20.00 - Serenad Bağcan

30 Haziran Pazar

13.30- İlknur Yakupoğlu

16.30- Ankara Modern Orkestrası

20.00- Kalben (DUVAR)