Mosso: Kimseye ihtiyacımız yok kızlar

Melek Mosso, konserinde kadınlara seslenerek “Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok” dedi. Sosyal medyada yankı bulan sözlere tepkiler yükselirken Mosso, sözlerinin arkasında olduğunu ifade etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müzisyen Melek Mosso, kadınlara 'kimseye ihtiyacımız yok' çağrısı yaptı. Kadınların kimseye ihtiyacının olmadığını söyleyen Mosso “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun, kimsenin nasıl davranmanız gerektiğine, nasıl konuşmanız gerektiğini söylemesine, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmanıza ihtiyacınız yok” dedi. Mosso konuşmasının sonunda söylediklerinin aksini iddia edenler için tepki gösterdi.

Mosso’nun kadınların özgürlüğünü sınırlayanlara gösterdiği tepkinin ardından sosyal medya da gündem oldu. Yapılan paylaşımlarında kadınların yaşadığı taciz, tecavüz ve şiddet gibi sorunlara dikkat çekildi, Mosso’nun yanında oldukları vurgulandı. Mosso ise sözlerinin arkasında olduğunu ifade etti.