Serena Williams federasyonun 'yasağını' eleştirdi

Serena Williams, Fransa Tenis Federasyonu'nu eleştirdi: Pelerinli kıyafetle maça çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda mücadele eden ABD'li tenisçi Serena Williams'ın giydiği kıyafet turnuvada gündem oldu. Geçtiğimiz yıl giydiği kıyafet eleştiri alan Williams, bu yıl o eleştirilere gönderme yapan bir kıyafetle korta çıktı.

23 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Serena Williams, Fransa Açık'ın geçtiğimiz yılda en çok konuşulan ismi olmuştu. Doğum yapmasının ardından katıldığı Fransa Açık'ta giydiği 'Catsuit' kedi tulumu gündem olmuştu. Fransa Tenis Federasyonu Başkanı Bernand Giudicelli, Williams'ın kıyafetinin ardından, oyuncuların kıyafetlerine sınırlandırma getirmişti ve bu kararda Serena'nın giydiği kıyafetin etkili olduğunu açıklamıştı. Williams karara tepki verip, sağlık açısından bu kıyafeti tercih ettiğini söylese de karardan vazgeçilmemişti.

SERENA WİLLİAMS'TAN ELBİSELİ TEPKİ

ABD'li tenisçi geçen yılki yasağa bu yıl turnuvada giydiği kıyafetle yanıt verdi. Yıldız oyuncu siyah beyaz zebra desenli pelerinli kıyafeti ile korta çıktı. Williams'ın pelerinli kıyafetinin üzerinde Fransızca 'Şampiyon, kraliçe, anne ve tanrıça' yazıyordu. Williams'ın kıyafeti üzerindeki yazılar Fransa Tenis Federasyonu'na gönderme olarak yorumlandı. (HABER MERKEZİ)