Gaye Akıl: Çocuğum için susmadım

Gaye Akıl, Beşiktaş'ta bulunan 'Meydan Beşiktaş'ta çalıştığı sırada mal sahibi Şahin Şeker'in kendisine ve bir erkek çalışana şiddet uyguladığını açıkladı ve görüntüler yayınladı. Akıl, "Bana ve oğluma bir şey yapmalarından korktuğum için sosyal medyadan olayı duyurdum." dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Beşiktaş'ta çalıştığı eğlence mekanının mal sahibi Şahin Şeker'in şiddetine maruz kalan Gaye Akıl, çocuğuna zarar gelmesinden korktuğu için konuştuğunu belirtti. Akıl "11 yaşındaki oğluma ve bana bir şey yaparlar diye korktum. Bu yüzden sosyal medyada olayı anlattım" dedi.

Meydan Beşiktaş'ta çalıştığı eğlence mekanının mal sahibinin şiddetine maruz kalan Gaye Akıl, görüntüleri sosyal medyadan paylaşmıştı.  Olayın tepki toplamasının ardından Şahin Şeker gözaltına alındı. İfadesi alınan Şeker, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Posta gazetesine konuşan Gaye Akıl, yaşananları anlattı; "Şahin Şeker, 10 Nisan gecesi yanımıza geldi, ‘Beni görünce ayağa kalkacaksınız’ diyerek vurmaya başladı. ‘Seni öldürürüm’ diye tehdit etti. Ben aynı gece görüntülerle polise gidip şikayetçi oldum. 15 gün hiçbir şey yapılmadı. Savcılığa bizzat gidip görüntülerini ilettim. Yine sonuç yoktu. Avukatım, Şahin Şeker için 6 ay uzaklaştırma kararı çıkardı. Ben o bölgede oturuyorum. 11 yaşındaki oğlum her gün oradan geçip okula gidiyor. Evde tek başına kalamıyorum. Bana ve oğluma bir şey yapmalarından korktuğum için sosyal medyadan olayı duyurdum."