5 yaşındaki çocuk annesini öldüren babasından kaçarak kurtuldu

İspanya'da 5 yaşındaki bir çocuk annesini ve 10 yaşındaki kardeşini öldüren babasından kaçarak kurtuldu. Bölgede yaşayan Rosi adlı bir kadın çocuğu bitkin bir halde bulduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İspanya polisi, Alman bir kadını ve 10 yaşındaki oğlunu Tenerife Adası'nda bir mağarada ölü olarak buldu ve çocuğun babasını tutukladı. Çiftin bölgede bulunan beş yaşındaki diğer çocuğu babasından kaçarak kurtulabildi.

İspanya medyası çiftin 5 yaşındaki çocuğunu Adeje yakınlarındaki bir dağda çamur içinde ve ağlayarak bulduklarını yazdı. Çocuğu bulan yerel halk perşembe günü durumu polise haber verdi.

AİLE İÇİ ŞİDDET DEĞERLENDİRMESİ 

Polisin yaptığı araştırma bölgede çok fazla mağara olmasından dolayı güç koşullarda devam etti. Anne ve ölen oğla ulaşılmasının ardından Alman baba evinde gözaltına alındı.

Anne ve ölen oğlunun fiziksel şiddete maruz kaldığı görülüyor. Resmi makamlar olayı aile içi şiddet olarak değerlendiriyorlar.

Babanın Tenerife'nin Adeje bölgesinde yaşadığı belirtilirken, annenin babayı görmek için çocuklarıyla Pazartesi günü adaya geldiği söyleniyor.

El País gazetesi, anne ve oğlunun bulunmasında yol üzerindeki bir kol saatin yardımcı olduğunu yazdı. Babanın agresif tavrı oğulları ve eşi hakkında bilgi vermediği söyleniyor. Yerel kaynaklar olayın bir cinayet olduğunu iddia ediyorlar.

5 yaşındaki çocuğu bulan Rosi isimli kadın çocuğun "yorgun ve kırmızı yüzlü" olduğunu söyledi.

Almanca bilmeyen Rosi, çocuğun hikâyesini arkadaşı çevirdikten sonra anlıyor, çocuğun "saklandığını ve kaçtığını" söylediğini aktarıyor. (DIŞ HABERLER)