Metrobüste cinsel saldırıda bulunan kişi tutuklandı

İstanbul'da bir kadın metrobüsle yolculuk yaparken cinsel saldırıya uğradı. Kadın örgütleri, yaşanan saldırıyı kınadı. Gözaltına alınan F.Ö. bugün tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da Avcılar'a seyir halindeki metrobüste N.C. isimli kadın yolcuya cinsel tacizde bulunan F.Ö. vatandaşların müdahalesi sonucu yakalanarak polise teslim edildi. Emniyette ifadesi alınan şüpheli, “Tacizde bulunmadım” derken, üzerindeki ıslaklık için ise “Korkudan altıma kaçırdım” ifadelerini kullandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından şüpheli adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüpheli tutuklandı.

Kadının bağırması üzerine metrobüsten indirilen F.Ö. polise teslim edildi.

Oda TV'ye konuşan kadın yaşadıklarını, metrobüsün boş olmasına rağmen bir adamın kendisine yaslanmasından rahatsız olduğunu, adamın niyetini anlamak için uyuyor gibi yaptığını söyledi. Kadın yaşadıklarını,  “Gözümü kapatarak uyuyor numarası yaptım. Etek giymiştim bu yüzden fotoğraf çekmeye çalıştı. Yakınlığını hissedince gözümü açtım ve telefonunda fotoğraf galerisinde olduğunu gördüm” diyerek anlattı.

F.Ö. adlı kişi bugün, Saadetdere'de gözaltına alındı. F.Ö, kadının bağırması üzerine korktuğunu ve bu nedenle altını ıslattığını öne sürdü. Olayı araştıran polis ekipleri, kadın ve şüphelinin kıyafetlerini incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. F.Ö. Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.