Efecan Şenolsun'un cinsel saldırı suçundan 17 yıl hapsi isteniyor

Oyuncu Elit İşcan'ın şikayeti üzerine Efecan Şenolsun hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Oyuncu Şenolsun hakkında, "Cinsel saldırı" ve "Hakaret" suçlarından 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Sinema oyuncusu Elit İşcan'ın şikayeti üzerine ‘Yaşamayanlar’ adlı internet dizisinde rol arkadaşı Efecan Şenolsun hakkında, "Cinsel saldırı" ve "Hakaret" suçlarından 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 18 kişinin tanık olarak dinlendiği davada iki kişi İşcan'ın suçlamalarını doğruladı.

Soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şikayetçi İşçan'ın beyanlarına yer verildi. İddianamede, dizide yönetmen asistanı olarak çalışan Alper Aka'nın tanık sıfatıyla alınan ifadesine de yer verildi. Aka'nın iddianameye yansıyan ifadesine göre şüpheli Şenolsun, şikayetçi İşcan'a hakaret etti ve onu belinden tutarak öpmeye çalıştı.

İşcan ile şüpheli Şenolsun'un aynı dizide rol aldıkları bilgisine yer verilen iddianamede, 7 Haziran 2018 tarihinde set ekibi ile oturan İşcan'ın yanına giden Şenolsun'un, ona hakaret ettiği savunuldu. Bir sahne çekilişini bekleyen İşcan'ın yanına giden şüpheli Şenolsun'un, İşcan'ın beline sarılarak onu öpmeye çalıştığı iddia edildi. (Kaynak: Sputnik)