Ahmet Kural: AİHM'e gideceğiz

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı için 16 ay 20 gün hapis cezası alan Ahmet Kural, davayı AİHM'e götüreceğini söyledi. Mahkeme çıkışı açıklama yapan Kural, "İki sevgili arasında yaşanan bir olay buraya kadar geldi" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Oyuncu Ahmet Kural hakkında Şarkıcı Sıla Gençoğlu’ya yönelik “Hakaret, tehdit ve basit yaralama” suçlarından 5 yıla kadar hapsinin istendiği davanın ikinci duruşması görüldü. 16 ay 20 gün hapis cezası alan Kural, davayı AİHM'e götüreceğini söyledi.

Mahkeme çıkışı açıklamalarda bulunan Ahmet Kural şunları söyledi: “Şiddette kesinlikle bulunmadım. İki sevgili arasında yaşanan bir olay buraya kadar geldi. Sokak tabiriyle eline almış bir belge sallıyor. Mahkemede de söyledim, Hodri meydan... Test yaptıralım. Taleplerimiz reddedildi. Bunun bir üst mahkemesi var, ceza falan yok. Hapis cezası da yok. Bu iş daha bitmedi, bir üst mahkemesi var. Bu bir intikam davası ve intikam dönüşüdür. Bunu ilk kez söylüyorum; Sıla hanım, hem fiziksel hem de psikolojik şiddeti sever, hem kadınlara hem de erkeklere psikolojik şiddeti sever. Herkes ne olduğunu bilecek. Test istedim, kim masal anlatıyor görsünler. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar gideceğiz." (Kaynak: Ekmek ve Gül)

Sıla: Korkmadan yaşayacağımSıla: Korkmadan yaşayacağım