Adana'da eşine silah çeken erkek kaçtı

Adana'da ahkkında uzaklaştırma kararı olan S.A., tartıştığı eşine silah çekti. E.A. isimli kadın kaçıp kendini eve kilitledi. S.A. ise aracıyla oradan kaçtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da bir kadın, eşinin şiddetinden, iki çocuğuyla sığındığı evinin kapısını kilitleyerek kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, merkez Sarıçam ilçesinde İncirlik Kemalpaşa Mahallesi'nde bir kadının eşiyle tartıştığı ve kendini eve kilitlediği ihbarı üzerine, eve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine giden ekipler, kendisini ve iki çocuğunu evin oturma odasına kilitlemiş halde buldukları E.A.'yı (25) oradan çıkardılar.

Kadının ifadesine başvuran ekipler, yaptıkları araştırmada E.A'nın uzaklaştırma kararı bulunan eşi S.A. ile evinin önünde bir süre tartıştığı, ardından arbede çıktığını belirledi.

Polis, S.A'nın, elindeki tabancayı eşi E.A'ya doğrultması üzerine kadının evinin giriş kapısını kilitlediğini, daha sonra iki çocuğuyla oturma odasına sığındığını, ardından polisten yardım istediğini tespit etti.

Olayın ardından S.A'nın 01 ENU 28 plakalı otomobille kaçtığını belirleyen ekipler, şüphelinin merkez Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'ndeki adresine gidebileceği ihtimali üzerine bu bölgede önlem aldı.

Mahalledeki polisleri fark eden S.A., otomobille kaçarak izini kaybettirdi.

E.A ve iki çocuğu, polis merkezindeki işlemlerinin ardından kadın sığınma evine yerleştirildi. (ADANA-AA)