Kadıköy'de torununu kurtarmak isterken tramvayın altında kalan kadın öldü

Kadıköy'de tramvay hattına giren 4 yaşındaki torununu kurtarmak isterken ağır yaralanan İlgün Ç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çocuk ise hafif yarandı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Kadıköy'de 4 yaşındaki torununu, tramvayın altında kalmaktan son anda kurtaran İlgün Ç, ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

DHA'nın haberine göre olay, akşam saatlerinde Bahariye Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 4 yaşındaki torunu A.Ç. ile beraber cadde üzerinde yürüyen İlgün Ç. (64), bir anda tramvay yoluna giren torununu son anda tramvayın altında kalmaktan kurtardı. Torununu kurtaran İlgün Ç. tramvayın altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından tramvayın altından çıkarılan kadın, sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. İlgün Ç. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Torunu ise hafif yaralandı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde çalışma yaptı.  

Görgü tanığı Ayhan Erek, çocuğun aniden tramvayın önüne fırladığını, babaannesinin de kurtarmak için çocuğu yana ittiğini anlattı.

Erek, ''Ancak kendisi kaçmaya çalışırken kurtulamadı. Tramvay çarptı, altında kaldı ve 4-5 metre kadar sürükledi. Sonrasında bilinci yerindeydi ama vücudu zedelenmişti. Çocuğa da tramvay çarptı ama ufak tefek yaralar oluştu" diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)