Kadebostany, uzun bir aradan sonra İstanbul'da

Kadebostany, yeni canlı şov, şarkıcılar Poseidona ve Fang the Great'in yer aldığı yeni bir kadro Türkiye'de dinleyicilerle buluşacak. Konser 26 Eylül Pazar Klein Phonix Park İstanbul'da gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2008 yılında kurulan İsviçreli pop müzik grubu Kadebostany, uzun bir aradan sonra İstanbul'da dinleyicileriyle buluşacak. Geçtiğimiz aylarda yayınladığı "Take me to the Moon" ile dinleyici karşısına çıkan ekip, şarkıcılar Poseidona ve Fang the Great'in yer aldığı yeni kadro, yeni müzik, yeni bir canlı şov ile 26 Eylül Pazar gecesi Klein Phonix Park İstanbul'da sahnede olacak.

İlk olarak "The National Fanfare of Kadebostany" adıyla kurulan ancak daha sonra sadece "Kadebostany" olarak anılan grup, "Songs From Kadebostany" adlı ilk albümlerini 2011 yılında yayınladı. Ekip, ilk albümün çıkmasıyla beraber, dünya çapında yüzden fazla konser verdi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

ETKİNLİK KURALLARI

- Etkinlik 18 yaş ve üzeri katılımcılar içindir.

- Etkinlik alanına gelirken misafirlerimizin aşı kartını, aşı kartı yok ise PCR testi veya hastalığı geçirmiş olduğuna dair HES uygulaması üzerinden ilgili ibrazını yapması gerekmektedir. Aşı kartı/PCR testi olmayan katılımcıların etkinlik alanına girebilmeleri mümkün olmayacaktır.