Kaçırıldığını söyleyen genç hakkında validen açıklama: Senaryo çıktı

Didim'de ailesini arayarak kaçırıldığını ve bir depoda tutulduğunu söyleyen 17 yaşındaki gençle ilgili açıklama yapan Vali, "Senaryo çıktı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aydın'ın Didim ilçesinde ailesine çalıştığı kuaförün önünden kaçırıldığını ve bir depoda tutulduğunu telefonla arayarak haber veren 17 yaşındaki G.N.S.'nin polis ekiplerince bir sokakta bulunmasıyla ilgili açıklama yapan Aydın Valisi Yakup Canbolat, "İddiaların G.N.S., tarafından hazırlanmış bir senaryodan ibaret olduğu ortaya çıktı" dedi.

DHA'nın aktardığına göre, sokakta bulunup ailesine teslim edilen G.N.S'nin ifadesi doğrultusunda kendisini kaçırdığını iddia ettiği 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polisler kaçırılma olayıyla ilgili herhangi bir ize rastlamadı.

Aydın Valisi Yakup Canbolat ise olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Didim ilçemizde kaçırıldığı ve bir depoda tutulduğu iddiası ile ailesi tarafından başvuruda bulunan G.N.S isimli kişi polisimiz tarafından saat 02.00'de bulunarak ailesine teslim edildi. İddiaların ise G.N.S., tarafından hazırlanmış bir senaryodan ibaret olduğu ortaya çıktı" ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Önceki gün saat 18.00 sıralarında Didim ilçesinde bir kuaförde çalışan G.N.S., çalıştığı iş yerinin önüne yanaşan ve henüz plakası belirlenemeyen bir otomobildeki şüpheli ya da şüpheliler tarafından kaçırıldığını öne sürdü. Bir süre sonra annesini telefonla arayan G.N.S., 'Beni az önce kaçırdılar, bir depoda tutuyorlar' diyerek yardım istedi. Aile, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, durumu bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, G.N.S.'yi bulmak için çalışma başlattı. Ayrıca, olayı duyan G.N.S.'nin yakınları sosyal medyadan paylaşım yaparak, bulunması için yardım çağrısında bulundu. Mavişehir Mahallesi'nde sokakta yürürken polis ekipleri tarafından bulunan G.N.S., ailesine teslim edildi.

G.N.S. polisteki ifadesinde, 3 kişinin kendisini kaçırıp gece boyunca bir depoda alıkoyduğunu, şüphelilerin sabah saatlerinde kendisini sokakta bırakarak kaçtığını söyledi. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler aydın didim kaçırma