Kaçan kurbanlığı ararken kaybolan Onur Eker ölü bulundu

Ankara Pursaklar'da dağlık alana kaçan kurbanlığın peşinden gittikten sonra kaybolan tıp fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Onur Eker'in cesedi bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde dedesinin kaçan kurbanlığını yakalamak için peşinden giden ve ardından kaybolan 19 yaşındaki Onur Alp Eker, güvenlik kameralarına yansıdığı görüntülere yakın bir bölgede ölü bulundu.

Çalseki yakınlarında bulunan bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Eker'in elinde bir sopa ile yolda yürüdüğü görülüyordu. 

eker
Görüntülerde Onur Eker'in elinde bir sopa ile yolda yürüdüğü görülüyordu. Fotoğraf: DHA

 

Eker'i arama çalışmaları akşam geç saatlere kadar devam ederken, havanın kararmasıyla çalışmalara ara verildi. Eker'in son görüldüğü yerde saat 23.00'e kadar yapılan arama çalışmaları da sonuçsuz kaldı. Çalışmalara, sabah saatlerinde tekrar başlanacağı belirtildi.

YAKLAŞIK 50 KİLOMETREKARELİK ALAN ARANDI

Bayramın 3’üncü günü sabahında jandarma, polis özel harekat, AFAD, UMKE, yunus ekipleri, bekçiler ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan yaklaşık 200 kişilik ekiple arama yapıldı. Aramalar, özellikle Eker'in telefonunun şarjı bitmeden önce son sinyal verdiği noktada yoğunlaştırıldı. 3 gün boyunca havadan ve karadan yapılan aramalarda yaklaşık 50 kilometrekarelik alanın tarandığı belirtildi. Bölgedeki hobi bahçeleri de kontrol edildi. 

GÖRÜNTÜLERDEKİ BÖLGENİN YAKININDA BULUNDU

Ekipler, Eker'in kaybolduğu alandaki çalışmalara havadan ve karadan devam ederken, bugün akşam saatlerinde Sirkeli Mahallesi Çalseki mevkiinde bir bölgede Eker'in cansız bedenine ulaştı.

Eker'in, kaybolmadan önceki son görüntülerinin güvenlik kamerasına yansıdığı bölgeye yakın bir yerde bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (AA/DHA)