Kabine bugün Beştepe'de toplanacak: Gündem ekonomi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Toplantının ana gündem maddeleri, sosyal konut projesi, enflasyon, icra gibi ekonomik meseleler olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. 18.30’da başlayacak toplantının ana gündemi ekonomi olacak.

Toplantıda, Erdoğan’ın detaylarını duyuracağı sosyal konut projesi ve enflasyon gibi meseleler ele alınacak.

Kabinede ayrıca kredi kartı ve fatura borcu icraya düşenlerin borcunun silinmesi kararı sonrası atılacak adımlar ele alınacak.

Sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi ve memurlara ödenecek promosyon konusu da değerlendirilecek. Banka promosyonlarının güncellenmesi ve merkezi düzenlemeler de toplantıdaki başlıklar arasında olacak.

12 Eylül’de başlayacak eğitim öğretim yılı hazırlıkları ile öğretmenlere ödenecek öğretim yılı hazırlık ödeneği konusu da konuşulacak.

Erdoğan’ın bu hafta başlayacak üç günlük Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan turunun yanı sıra Özbekistan’daki Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi ve BM Genel Kurulu toplantıları da ele alınacak.

Erdoğan'ın toplantının ardından akşam saatlerinde bir basın açıklaması yapması da bekleniyor. Erdoğan 6-8 Eylül tarihleri arasında Bosna-Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan’ı ziyaret edecek. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler Beştepe kabine