Kaan Boşnak ve Anıl Piyancı ‘Taksim’de bir araya geldi

Kaan Boşnak ve Anıl Piyancı hazırladıkları albümden bir şarkıyı daha dinleyicilerle paylaştı. 'Taksim', bugün özlemi duyulan bir Beyoğlu'nun hikâyesini anlatıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Solo çalışmaları ve Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu ile tanınan Kaan Boşnak ve rap müzisyeni Anıl Piyancı, birlikte hazırladıkları albümün yeni şarkısını da paylaştı. Daha önce ‘Göklerde Süzülürken’i dinleyicilere sunan iki sanatçı, geçtiğimiz hafta ‘Taksim’ adlı şarkıyı yayınladı.

Sony Music Turkey etiketiyle yayınlanan şarkı, sanatçıların gözünden sokakların hikayesini anlatıyor. Şarkı, Taksim üzerinden de bir döneme olan özlemi dile getiriyor. Sözleri Kaan Boşnak ve Anıl Piyancı’ya ait olan şarkının müziği Ouz Baydar, Anıl Piyancı, Kaan Boşnak tarafından yapıldı. Şarkının düzenlemesi Ouz Baydar imzası taşıyor.

‘Taksim’ şarkısına Cem Kılıç yönetmenliğinde çekilen video klip de YouTube’ta yayınlandı. Beyoğlu’nun arka sokaklarında çekilen klip, izleyenlere bugün artık Taksim’de pek görülmeyen ancak bu bölgenin karakterini belirlemiş olan alternatif hayatları anımsatıyor.

Anıl Piyancı ve Kaan Boşnak, hazırlıkları süren albümlerinin yeni şarkılarını da önümüzdeki aylarda dinleyicilerinin beğenisine sunacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)