Johnny Depp'in Karayip Korsanları'na dönmesi için imza kampanyası başlatıldı

Amber Heard'le davası sürmekte olan oyuncu Johnny Depp'in "Karayip Korsanları" serisine geri alınması için imza kampanyası başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Johnny Depp'in "Karayip Korsanları" serisine geri alınması için 1 yıl önce hazırlanan bir Change.org kampanyası, Depp'in Amber Heard ile devam eden davası nedeniyle yeniden gündeme geldi. Depp'in seriye geri alınması için için 700 binden fazla imza toplandı. 

Hollywood yapımcısı Jerry Bruckheimer'a gönderilen dilekçenin açıklamasında Heard'den veya iftira davasından bahsedilmese de imzacılardan gelen son yorumlar, davayı gündeme getirmeye başladı. Yine Change.org'da yer alan "Johnny Depp için Adalet" adlı ayrı bir dilekçe de 500 binden fazla imza topladı.

NE OLMUŞTU?

Şubat 2015’te evlenen ve Mayıs 2016’da boşanan çiftin arasındaki süreç, Depp’in Heard aleyhine Washington Post gazetesine aile içi istismar hakkında kaleme aldığı 2018 tarihli yazı için 50 milyon dolarlık iftira davası açması ile devam ediyor. Johnny Depp, adı açıklanmamasına rağmen yazı sonrası kariyerinin onarılamaz bir şekilde zarar gördüğünü ve günler sonra "Karayip Korsanları" serisinden kovulduğunu söyledi. Amber Heard, asılsız olduğu iddia edilen bu savunması nedeniyle geçen sene kendisine 100 milyon dolarlık bir tazminat davası daha açmıştı.

Ayrıca, The Sun’da yayınlanan bir makale nedeniyle gazeteye dava açan Depp, mahkemeyi kaybetmesi sonrası Fantastic Beasts serisinin devam filmi olan "Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore" filminden de kovulmuştu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)