Johnny Depp’in eski kız arkadaşı Ellen Barkin: Depp kontrolcü ve kıskançtı

Johnny Depp ile bir dönem birlikte olan oyuncu Ellen Barkin, ilişkileri sırasında Depp'in kıskanç ve kontrolcü olduğunu öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Ellen Barkin, Johnny Depp ile beraber olduğu 3 ile 6 aylık süre zarfında, Depp'in "oldukça kıskanç ve kontrolcü biri" olduğunu söyledi. Barkin, Depp'in bir keresinde, kendisiyle ilgili olmasa da otel odasının içinde şarap şişesi fırlattığını anlattı.

2019'da kaydedilen Barkin’in ifadesinin videosu, Depp'in eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davasının duruşmasında oynatıldı. Verdiği ifadede Ellen Barkin, Depp'in 1990'larda yaşadıkları ilişkileri sırasında "çoğu zaman sarhoş" olduğunu söyledi.

Barkin, "Depp kıskanç ve kontrolcü biri, 'Nereye gidiyorsun? Kiminle gidiyorsun? Dün gece ne yaptın?' soruları soruyordu” dedi. "Bir keresinde sırtımda onu çok ama çok kızdıran bir çizik vardı çünkü bunun başka biriyle seks yapmamdan dolayı olduğunu iddia etti." Barkin, Depp’in "her zaman içki veya esrar içtiğini" de ekledi.

Barkin ayrıca Depp’in “Las Vegas'taki otel odasında bir şarap şişesi fırlattığını" ancak bunu neden yaptığını hatırlamadığını, belki arkadaşı veya asistanıyla tartışmış olabileceğini söyledi. (KÜLTÜR-SANAT SERVİSİ)