Johnny Depp ve Amber Heard davasında sona yaklaşıldı: Kate Moss, Depp lehine ifade verecek

Johnny Depp ile oyuncu Amber Heard arasındaki karalama davası, cuma günü sona erecek. Depp'in eski sevgilisi olan Kate Moss, yarın duruşma salonuna gelecek ve tanık olarak dinlenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Johnny Depp ile oyuncu Amber Heard arasındaki karalama davası, bu hafta sona erecek. Mahkemede ikilinin iddiaları ilk günden bu yana masaya yatırıldı, iddialar ve tanıklar her iki tarafın avukatları tarafından sorgulandı.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Amber Heard, geçtiğimiz günlerde mahkemedeki sorgusu sırasında, Johnny Depp'in 1990'larda birlikte olduğu İngiliz model Kate Moss'a şiddet gösterdiğini öne sürdü. Normalde geçmiş konular ve ilişkiler, davayla ilgili olmadığı için konuşulamıyor ancak Heard'ün Kate Moss'un adını yeminli ifadesi sırasında anması, bu olayın da mahkemede tartışılabileceği anlamına geliyor. Heard'ün Moss'un adını anmasının ardından Depp ve ekibinin sevinmiş, bu anları gösteren video da viral olmuştu. 

KATE MOSS, JOHNNY DEPP LEHİNE İFADE VERECEK

Kate Moss, yarın duruşma salonuna gelecek ve tanık olarak dinlenecek. Davanın sonlanmasından hemen önceki bu ifade, jürinin nihai kararını etkileyebilecek kadar önemli.

Cuma günü, taraflar kapanış konuşmalarını yapacak ve bundan sonra jüriden çıkacak karar beklenecek. Görülenin bir bir karalama davası olması nedeniyle Depp'in kazanabilmesi için jüri üyelerinin Amber Heard'ün iddialarının tümünün yalan olduğuna inanması gerekiyor.