Johnny Depp, şiddet skandallarının ardından beyazperdeye dönüyor

Amber Heard'e şiddet uyguladığı iddiasıyla birçok projesi iptal edilen Johnny Depp, beyazperdeye geri dönüyor. Depp'in ilk rolü belli oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Amber Heard ile yaşadığı boşanma ve Heard'e şiddet uyguladığı iddialarının ardından birçok projesi iptal edilen Johnny Depp, yeniden beyazperdeye dönüyor. Depp, Fransız yönetmen Maiwenn’in yeni filminde Fransız Kralı Louis XV’i oynayacak.

NTV’nin aktardığına göre, adı ve konusu henüz açıklanmayan projenin yapımcılığını Pascal Caucheteux ve Grégoire Sorlat’ın Paris merkezli Why Not Productions şirketinin üstlenecek. Bu yaz çekimlerine başlanması planlanan film, Versay’da ve Paris’in diğer ikonik simge yapılarında geçecek.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Johnny Depp'in kariyeri oyuncu Amber Heard tarafından şiddetle suçlanmasından ve şiddet uyguladığı mahkeme tarafından kabul edildikten sonra düşüşe geçti. Oyuncu son olarak kendisine “kadın döven” dediği için İngiliz The Sun gazetesine açtığı davayı kaybetmesinin ardından Fantastik Canavarlar 3 filminden de kovulmuştu.

Bir Hollywood yapımcısı Depp’e dair, "Geçen 35 yılda ona hiç hayır denmedi. Bu Hollywood’da tipiktir ama bu boyutta olanını hiç görmemiştim. Onunla artık çalışamazsınız" ifadelerini kullanmıştı. 

Depp’in en son rol aldığı yapım, savaş fotoğrafçısı W. Eugene Smith’i anlatan Andrew Levitas imzalı "Minamata"ydı. Ancak 2020 yapımı film henüz gösterime girmedi. Filmin vizyona girmemesine tepki gösteren Depp, kamuoyundaki imajının "Minamata"nın gösterime girmemesinin önüne geçtiğini iddia etti. Oyuncu, sırf Hollywood kendisini boykot edecek diye bu filmin izleyiciye ulaşamadığını belirtti.

Etiketler Johnny Depp Maiwenn