Johnny Depp-Amber Heard davası: Bay Depp'in penisini görsem mutlaka hatırlardım

Johnny Depp-Amber Heard boşanma davasında ifade veren Depp'in eski korumasının “penis” açıklaması, mahkeme salonunu kahkaya boğdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD, günlerdir Hollywood oyuncuları Johnny Depp ile Amber Heard'in boşanma davasını konuşuyor. İki yıl evli kaldıktan sonra boşanan ve birbirlerine tazminat davası açan ikilinin davasında dün “penis” açıklaması gündem oldu.

Davada Depp ile Heard'in 2015 senesinde Avusturalya'da yaşadıkları bir kavga gündeme geldi. Heard, Depp'in kavga sırasında evin antresine tuvaletini yaptığını iddia etmişti. Bu iddia ile ilgili, Depp'in eski koruması Malcolm Connolly, ABD'nin Virginia eyaletinin bir mahkemesinde, Zoom aracılığıyla ifade verdi.

MAHKEME SALONUNDA 'PENİS' KAHKAHASI

Heard'in avukatı bu iddianın doğru olup olmadığını Connolly'e sorup, "Depp bey, antreye işemeye çalışıyordu, değil mi? Penisini dışarı çıkartmıştı, değil mi?" dedi. 

Connolly'in cevabı tüm mahkeme salonunu kahkahaya boğdu. Connolly soruya "Hayır" şeklinde cevap verip, “Eğer Depp bey'in penisini görmüş olsaydım, bunu hatırladım” dedi. Bu cevap karşısında, Depp yüzünü kapatıp gülerken, Heard'in ise çok gerginleştiği görüldü.

Connolly'e ayrıca, Depp ve Heard'in evlilikleri boyunca nasıl anlaştıkları üzerine bir soru soruldu. İskoçya asıllı eski koruma, ikiliyi ilişkilerinin başında “çifte kumrular” olarak tarif ederken, daha sonra Heard'in ipleri eline aldığını söyledi. (DIŞ HABERLER)