Jesus'un faul göndermesine Lucescu'dan yanıt geldi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus'un Dinamo Kiev'e yönelik 'İsterlerse 50 faul yapsınlar, ofansif anlamda onlardan daha iyiyiz,' sözüne Lucescu 'fauller tabi ki olacak, bu bir taktik' cevabını verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını konuk edecek Fenerbahçe'nin teknik direktör Jorge Jesus'un faul göndermesine Mircea Lucescu'dan yanıt geldi.

AA'nın haberine göre, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde karşılaşma öncesinde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Jesus, ilk maçın ardından herkesin Dinamo Kiev hakkında daha net fikirlere sahip olduğunu düşündüğünü belirtti.

İlk karşılaşmada rakiplerine kalitelerini gösterdiklerini vurgulayan Jesus, "İlk maçta defansif anlamda iyi organize olduk ve onları şaşırttık. Rakibimiz kontra ataklarda etkili bir takım. Yarınki maç çok zor bir maç olacak. Umarım oyuncularımız gününde olur ve biz de turu geçen taraf oluruz" ifadelerini kullandı.

Jesus, ilk maçta rakibin çok faul yapmasına ilişkin bir soruyu "Aslında rakibi durdurmak için akıllı bir yönetim. Onların ilk maçta silahı buydu. Maçtan önce bunu konuşmuştuk. Yarın 30-40 isterlerse 50 faul yapsınlar bu bizim için iyi bir sinyal. Hücumda iyi işler yaptığımızın göstergesi. Yarınki maçta daha fazla faul yapmaları gerekecek" şeklinde yanıtladı.

'SEKİZ AYDIR HAZIRLIK SÜRECİMİZ OLMADI'

Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu ise Jorge Jesus'a "fauller tabi ki olacak, bu bir taktik" cevabını verdi.

Lucescu, "Şunu söyleyebilirim, bir kere fauller tabii ki olacak. Bu biraz taktik, bunu abartmaya gerek yok. Sekiz aydır hiçbir hazırlık sürecimiz olmadı. Bir taraftan Fenerbahçe'nin de transferleri ve hazırlığı var. Dolayısıyla dikkatlice bu maça hazırlanmaya çalıştık. Tabii ki adil bir oyun oynanması önemli. Önceki müsabakada kontrol... Biz de kontrataklarla sonuca ulaşmaya çalıştık. Nihayetinde sonuca bakmamız gerekecek. Önemli olan adil bir oyun oynanması. Hakemler biraz durumu abartabiliyor, o kadar faul vesaire bir durum yoktu aslında, bunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Lucescu, başka bir muhabirin soru sormasından önce de "Provokatif sorular olmasın. Burada en önemli olan fair play" diye uyardı. (HABER MERKEZİ)